[Ossm-members] корисници на thunderbird

Новица Наков novica at bagra.org
Sat Jan 27 15:47:15 UTC 2007


> Еве јас. Зошто питаш?

Питам за да видам дали ќе се најде некој да го одржува преводот. Пошто многу е 
глупо некој што не ја користи апликацијата да го одржува. Знам само едно 2% 
од опциите... а има полно трикчиња.


-- 
Новица

GNU/Linux: бидејќи рестартирањето служи само за инсталирање на хардвер!More information about the Ossm-members mailing list