[Ossm-members] План за Сподели знаење #6, 06.02.2007

Aleksandar Balalovski gemidjy at lugola.net
Sat Jan 27 17:14:32 UTC 2007


On Saturday 27 January 2007 13:48, Georgi Stanojevski wrote:
> Новица Наков напиша:

> Нешто како алфа подготовка за некогаш да одиме пред Apple продавницата
> во трговски и да ги едуцираме тие што ќе влегуваат дека неможат да ги
> делат и преснимуваат песните ако купат iPod?

Баш помислив на ова пред некој ден! Супер идеја. Не можам да ветам, но ќе се 
обидам ако има ваков настан од Битола да дојдеме спремни со материјали за 
активноста. Барем 4-5 души.

> И да знае заедницата повеќе, за кога Микрософт ќе прават промоција на
> Виста во Македонија исто да ги едуцираме тие посетители.

А за ова и транспаренти ќе спремиме. (сериозен сум!)

Александар


More information about the Ossm-members mailing list