[Ossm-members] Сподели знаење #6 - 06.02.2007

Marko Doda mark0d0da at gmail.com
Mon Jan 29 10:15:57 UTC 2007


Јас ќе залепам кај мене во школо т.е. во "Владо Тасевски" П.Т.Т. па ќе
видиме колкав одзив ќе има
На нед, 2007-01-28 во 20:58 +0100, Jovan Kostovski напиша:
> On 1/28/07, Арангел Ангов <ufo at linux.net.mk> wrote:
> > И уште две работи:
> >
> > Се пријавува ли некој да напраиви постери и да ги залепи на ЕТФ, ПМФ?
>
> Јас можам уште веднаш да направам постери, имам готов шаблон од
> минатиот пат.
> Може ли Илин да каже наслов на неговата презентација? Или ќе биде нешто
> како "FOSS безбедносни алатки" / "FOSS алатки за безбедност"
Да, да. Сосема е во ред "FOSS алатки за безбедност"

Поздрав.

> Ќе наравам две верзии од постерот A4 и А3 ќе ги закачам на мрежа,
> па кој сака нека лепи. Печатењето на А3 е 5-10 денари парче.
> Јас ќе лепам на ЕТФ.
>
>
> > Кој ќе пише порака до сите поштенски листи на ЕТФ?
> Пак јас. Се надевам дека сеуште не ја ставиле мојата адреса како спам :)
>
> ПОЗДРАВ, Чомбе
>Јас ќе залепам кај мене во школо т.е. во "Владо Тасевски" П.Т.Т. па ќе
видиме колкав одзив ќе има
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.softver.org.mk/pipermail/ossm-members/attachments/20070129/42c8a514/attachment.html>


More information about the Ossm-members mailing list