[Ossm-members] План за Сподели знаење #6, 06.02.2007

Stojance Dimitrovski sdimitrovski at gmail.com
Mon Jan 29 20:18:29 UTC 2007


Да не знаете каде можам на Нет да ги најдам законите и уставот на
Македонија. Пробав нешто да најдам на http://slvesnik.com.mk ама нема се
со регистрација. Пред некој ден гледав Ентер и даваа некоја страна со
македонските закони и уставот ама Google не ја наоѓа. Бев на страната на
Ентер, да не видам да најдам нешто, ама нема. Ако знаете кажете... Да го
видам законот за авторски права и дали смее да се поставува посебна
заштита, и такви работи.

Фала

-- 
I trust everyone, it's the devil inside them I don't trust.
More information about the Ossm-members mailing list