[Ossm-members] План за Сподели знаење #6, 06.02.2007

Vlado Peshov vlatkop at gmail.com
Mon Jan 29 20:46:05 UTC 2007


On 1/29/07, Stojance Dimitrovski <sdimitrovski at gmail.com> wrote:
>
> Страната на Метаморфозис го имала одговорот. Ама многу е нервозно што на
> Google не ја покажува ако бараш „Македонско Право", „Закони", „Устав
> Македонија"...


Пробај тука...
http://www.pravo.org.mk/
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.softver.org.mk/pipermail/ossm-members/attachments/20070129/8d05aa59/attachment.html>


More information about the Ossm-members mailing list