[Ossm-members] spodeli

Новица Наков novica at bagra.org
Tue Jul 3 13:42:12 UTC 2007


> Плус веќе ја филтерирав листата така да
> вашите мејлови ми го прескокнуваат инбоксот.

Па тоа е нормална работа. За поштенски листи и сл. секогаш се ставаат филтри 
да одат во посебни папки и сл. Не да прават гужва во inbox.

:)

-- 
Новица

http://wiki.lugola.net/Вечна_TO-DO_листа
http://wiki.lugola.net/Бонтон_за_ossm-members
http://wiki.lugola.net/Важни_настани_за_слободниот_софтвер_во_Република_Македонија
Важно: http://bugs.softver.org.mk/index.php?tasks=all&project=7 !More information about the Ossm-members mailing list