[Ossm-members] Slackware 12 излегол

Aleksandar Josifoski josifoski at gmail.com
Tue Jul 3 15:03:06 UTC 2007


Новица Наков напиша:
>> Белешки за изданието : http://slackware.com/announce/12.0.php
>>     
>
> што ме потсети дека требаше на александар да му донесам двд од 11. 
>
> александар доаѓаш на кино вечер? да ти носам 11 или ќе си земаш 12?
>
>   
Радо ќе дојдев ама нешто имам договорено претходно. За линуксите 
накнадно ќе превземам пак иницијатива. За слек верзијата директно 12.каMore information about the Ossm-members mailing list