[Ossm-members] ако користи некој „главна лозинка“ на тб

Новица Наков novica at bagra.org
Tue Jul 3 16:47:30 UTC 2007


хм, правиме поправки на ТБ во преводот.

ако има некој да корсити master password во TB, молам да го земе македонскиот 
TB (најнов) и да прати една слика од екранот со прозорчето каде што се 
споменува „тајм-аут на главната лозинка“. 

Фала.


-- 
Новица

http://wiki.lugola.net/Вечна_TO-DO_листа
http://wiki.lugola.net/Бонтон_за_ossm-members
http://wiki.lugola.net/Важни_настани_за_слободниот_софтвер_во_Република_Македонија
Важно: http://bugs.softver.org.mk/index.php?tasks=all&project=7 !More information about the Ossm-members mailing list