[Ossm-members] Predlog Sajt 2S.mk

Arangel Angov ufo at linux.net.mk
Thu Jul 5 16:03:47 UTC 2007


На чет, 2007-07-05 во 15:01 +0200, Blagoj Kapsarov напиша:
> http://imajr.com/predlog_sajt_154741

Скроз заборавив прееска на irc да ти кажам, значи ова не може да се
искористи никако пошто веќе има тема на друпалот со таква структура ко
што е дизајнов и глупо би било да идеш од таква HTML страница на слична
во drupal, неконзистетно скроз. 

Значи треба без таков хедер (ист како што е на друпалот), што, знам може
и со истот ако успееш убаво да го напраиш да не се приметува после дека
одиш на друга страница (кога се префрлуваш на drupal-от).
-- 
Арангел
[ufo.linux.net.mk]
[ufo at linux.net.mk]
More information about the Ossm-members mailing list