[Ossm-members] Убунту нет кафе во Битола

Aleksandar Balalovski gemidjy at lugola.net
Sat Jul 7 19:18:21 UTC 2007


Според неофицијални извори :) чув дека и во Битола е отворено интернет клуб со 
Убунту *осмех*

Денес бев нешто болен, утре ќе проверам и ќе ви кажам со сигурност, ако вие 
сте чуле/виделе нешто вакво, кажете.

Папа

-- 
Aleksandar Balalovski
http://blog.gemidjy.info
http://wiki.lugola.net - your future!
gemidjy at lugola.net
Coordinator of the Lugola (www.lugola.net)


More information about the Ossm-members mailing list