[Ossm-members] Интернет кафе со Убунту во Прилеп

Новица Наков novica at bagra.org
Sun Jul 8 19:07:58 UTC 2007> Поздрав, фала за информацијата!

можда може некако да се направи мапа со убунту кафиња?


-- 
Новица

http://wiki.lugola.net/Вечна_TO-DO_листа
http://wiki.lugola.net/Бонтон_за_ossm-members
http://wiki.lugola.net/Важни_настани_за_слободниот_софтвер_во_Република_Македонија
Важно: http://bugs.softver.org.mk/index.php?tasks=all&project=7 !More information about the Ossm-members mailing list