[Ossm-members] преведување на документи од fsfe

Новица Наков novica at bagra.org
Mon Jul 9 19:55:48 UTC 2007


по објавувањето на документот за ms-ooxml од fsfe прашуваат дали може да се 
собере постојан мк тим за преведување и на други содржини.

има некој?


-- 
Новица

http://wiki.lugola.net/Вечна_TO-DO_листа
http://wiki.lugola.net/Бонтон_за_ossm-members
http://wiki.lugola.net/Важни_настани_за_слободниот_софтвер_во_Република_Македонија
Важно: http://bugs.softver.org.mk/index.php?tasks=all&project=7 !More information about the Ossm-members mailing list