[Ossm-members] dopolnuvanje za spodeli.org

Misa Popovik popmisa at gmail.com
Thu Jul 12 08:16:44 UTC 2007


Отприлика некои работи додефинирав за почнување на spodeli.org па сеа барам 
волонтери кои сакаат да помогнат.

Платформата ќе биде drupal... a засега ќе има два тима и тоа...

Тим 1: содржински и технички развој на иницијативата „Сподели“ = пријавувајте 
се за тим 1 ако сакате да помогнете во осмислување на кампањата, организирање 
на настани и изработка на промотивен материјал

Тим 2: изработка / хакирање на тема за друпал + техничко одржување и развој на 
порталот = пријавувајте се за тим 2 ако имате знаење и сакате да помогнете во 
изградба на сајтот / порталот на иницијативата „Сподели“

Пријавете се кај мене на мејл...

Миша


More information about the Ossm-members mailing list