[Ossm-members] Дистрибуција

Igor Stamatovski igor.stamatovski at gmail.com
Thu Jul 12 10:01:22 UTC 2007


On 7/12/07, Aleksandar Balalovski <gemidjy at lugola.net> wrote:
> On Thursday 12 July 2007 11:21:49 Blagoj Kapsarov wrote:
> > Дечки морам да Ви го доставам ова, дека ептен ќе Ве открие.
>
> http://www.lugola.net/content/view/124/
>

Стварно не е, јас искочив дека треба да користам, Gentoo или Slackware :)

Таман ми се симна DVD ISO-то, вечер ќе го апгрејдувам десктопот.

Лаптопот ќе почека уште некоја недела, ама на Gnome-от му нема спас.

-- 
Igor Stamatovski
_____________________________
Free Software Macedonia
http://www.slobodensoftver.org.mk
info at slobodensoftver.org.mk


More information about the Ossm-members mailing list