[Ossm-members] Работа во Red Hat

Arangel Angov ufo at linux.net.mk
Fri Jul 13 07:07:20 UTC 2007


http://soa.sys-con.com/read/322918.htm

Ако има некој заинтересиран за работа во Брно - Чешка во новиот R&D
центар на Red Hat, нека ми прати порака со неговото CV.

Највеќе се бараат програмери, билд инжинери и QA инжинери (искуство
поврзано со технологии базирани на слободен софтвер е огромна предност).

Поздрав,
-- 
Арангел
[j/w.ufo.linux.net.mk]
[e.ufo at linux.net.mk]
[i.arangel @ FreeNode]
More information about the Ossm-members mailing list