[Ossm-members] Петиција против гласањето на OOXML за ИСО стандардизација

Igor Stamatovski igor.stamatovski at gmail.com
Fri Jul 13 09:22:42 UTC 2007


Здраво,

Ја преведов петицијата на http://www.noooxml.org/petition-mk на
македонски, ако има некои грешки кажете да поправиме, ако не тогаш
прочитајте ја и ако сметате дека е валидна потпишете ја.

Веста ја има и на http://odf.slobodensoftver.org.mk/node/20-- 
Igor Stamatovski
_____________________________
Free Software Macedonia
http://www.slobodensoftver.org.mk
info at slobodensoftver.org.mk


More information about the Ossm-members mailing list