[Ossm-members] Петиција против гласањето на OOXML за ИСО стандардизација

Igor Stamatovski igor.stamatovski at gmail.com
Fri Jul 13 10:22:06 UTC 2007


On 7/13/07, Aleksandar Balalovski <gemidjy at lugola.net> wrote:
> On Friday 13 July 2007 11:22:42 Igor Stamatovski wrote:
> > прочитајте ја и ако сметате дека е валидна потпишете ја.
>
> А ако сме ја потпишале веќе англиската?

Браво за вас. :)

Иста е петицијата, само има различни јазици ако на некого не му е
јасно или не разбира англиски.

Ако си потпишал супер.

-- 
Igor Stamatovski
_____________________________
Free Software Macedonia
http://www.slobodensoftver.org.mk
info at slobodensoftver.org.mk


More information about the Ossm-members mailing list