[Ossm-members] брус стерлинг за интернет , web2.0, peer producion... etc.

Новица Наков novica at bagra.org
Sun Jul 15 15:55:25 UTC 2007


http://grabb.it/tracks/5630aa587d49

Не знам дали се зема mp3ка од ова grabb.it и не знам од кај ја земав јас 
мојата. Можам да ја донесам во вторник на СК ако некому не му оди со ова.

-- 
Новица

http://wiki.lugola.net/Вечна_TO-DO_листа
http://wiki.lugola.net/Бонтон_за_ossm-members
http://wiki.lugola.net/Важни_настани_за_слободниот_софтвер_во_Република_Македонија
Важно: http://bugs.softver.org.mk/index.php?tasks=all&project=7 !More information about the Ossm-members mailing list