[Ossm-members] Баг или???/

Ivan Stoev i_stoev at mt.net.mk
Sun Jul 15 17:21:56 UTC 2007


Aleksandar Balalovski wrote:

> On Sunday 15 July 2007 19:04:23 Kiril Dimeski wrote:
>> Дали е ова некој баг или???
> 
> Под Линукс ?
> 

И ја ќе го прашав истото, ама после видов во потписот негов дека е
координатор на ЛугоП => „Дефинитивно под Линукс“.

Поздрав,
Иван
More information about the Ossm-members mailing list