[Ossm-members] занимација за тие што имаат фотки од СЗ/СК и сл...

Новица Наков novica at bagra.org
Tue Jul 17 22:14:37 UTC 2007На http://wiki.lugola.net/Вечна_TO-DO_листа има точка за нови банери за 
блогот.

Јас направив 2 нови од фотките што ги имав на располагање. Баш и немам многу 
избор. Можете да ги видите на блог или на сподели знаење на фликр...

:)


-- 
Новица

http://wiki.lugola.net/Вечна_TO-DO_листа
http://wiki.lugola.net/Бонтон_за_ossm-members
http://wiki.lugola.net/Важни_настани_за_слободниот_софтвер_во_Република_Македонија
Важно: http://bugs.softver.org.mk/index.php?tasks=all&project=7 !More information about the Ossm-members mailing list