[Ossm-members] Call for testing (Firefox, Thunderbird)

Дамјан Георгиевски penguinista at mail.net.mk
Wed Jul 18 11:59:05 UTC 2007


> патем излезе firefox 2.0.0.5. 

патем 2.0.0.5 беше firedrill верзија - верзија која мораше набрзинка да се 
издаде заади некој security bug и ги нема поправките кои ги правевме... 
2.0.0.6 ваљда ќе ги има.

(тоа ќе го видиме кога овде 
https://bugzilla.mozilla.org/show_bug.cgi?id=388031)
-- 
дамјан ( http://softver.org.mk/damjan/ )
http://wiki.lugola.net/wiki/Вечна_TO-DO_листаMore information about the Ossm-members mailing list