[Ossm-members] artwork за СЗ/СК во новини

Новица Наков novica at bagra.org
Thu Jul 19 13:41:02 UTC 2007Постои можност некој текст да се појави во весници за сподели знаење/сподели 
кино.

Ако луѓето што правеа artwork за настаниве сакаат некоја нивна слика да се 
појави тогаш:

склопете ги во печатарска резолуција или како и да оди тоа веќе
направете соодветни големини
додајте инфо за вас и за копирање (cc/gpl.. ?) 
и кажете ми

Не ветувам дека ќе има текст и дека ако има во него ќе бидат 1, 2 или 5 слики. 
Но ако биде така тоа е веројатно добра шанса за промоција.
-- 
Новица

http://wiki.lugola.net/Вечна_TO-DO_листа
http://wiki.lugola.net/Бонтон_за_ossm-members
http://wiki.lugola.net/Важни_настани_за_слободниот_софтвер_во_Република_Македонија
Важно: http://bugs.softver.org.mk/index.php?tasks=all&project=7 !More information about the Ossm-members mailing list