[Ossm-members] До одржувачите на mk.openoffice.org

Igor Stamatovski igor.stamatovski at gmail.com
Sat Jul 21 17:34:24 UTC 2007


Поздрав,

Гледам дека на страницата http://mk.openoffice.org/zasluzni.html
недостасува моето име.

Се надевам дека некој ќе го исправи тоа, ове ме има дека сум
преведувал http://www.slobodensoftver.org.mk/maraton/sliki/galerija/pages/img_9629.jpg.jpg.html.

Се надевам нека не недостасуваат и други луѓе на списокот. :(-- 
Igor Stamatovski
_____________________________
Free Software Macedonia
http://www.slobodensoftver.org.mk
info at slobodensoftver.org.mk


More information about the Ossm-members mailing list