[Ossm-members] До одржувачите на mk.openoffice.org

Vladislav Bidikov bidikovi at unet.com.mk
Mon Jul 23 16:09:29 UTC 2007Bozidar Proevski wrote:
>> Се надевам нека не недостасуваат и други луѓе на списокот. :(
> 
> Ако има такви нека се јават. Единствен услов е да ги има во заглавијата на 
> датотеките што ги преведувале.

Izgleda ima :S

http://www.slobodensoftver.org.mk/maraton/sliki/galerija/pages/img_9639.jpg.jpg.html

-- 
V.BMore information about the Ossm-members mailing list