[Ossm-members] денешен Шпиц за опенсорс

Jovan Kostovski chombium at gmail.com
Tue Jul 24 09:29:31 UTC 2007


On 7/24/07, Arangel Angov <ufo at linux.net.mk> wrote:
> На вто, 2007-07-24 во 09:58 +0200, Vladimir Stefanov напиша:
> > http://vladoboss.spiki.be/wp-uploads/sliki/spic.jpg
>
> Кик ес вести од сабајле. :) Штета само што го користат зборот
> „бесплатен" наместо „слободен".

Епа тоа ти е... целиот текст е напишан ко да се продаваат
компири на пазар, нафрлано производи и цени, али у секој
случај добро е да се видат и вакви работи по нашите весници

ПОЗДРАВ, Чомбе


More information about the Ossm-members mailing list