[Ossm-members] olpc програма за студентите

Новица Наков novica at bagra.org
Thu Jul 26 08:26:02 UTC 2007


http://wiki.laptop.org/go/University_program


имаат некоја акција. ако се пријават доволно универзитети и што поголем број 
надвор од САД, може ќе отвораат лаборатории.

ВАЖНО: иако ова е „со универзитети“ всушност е студентска активност - student 
chapter. Значи само студенти може да го прават (или да го водат).


-- 
Новица

http://wiki.lugola.net/Вечна_TO-DO_листа
http://wiki.lugola.net/Бонтон_за_ossm-members
http://wiki.lugola.net/Важни_настани_за_слободниот_софтвер_во_Република_Македонија
Важно: http://bugs.softver.org.mk/index.php?tasks=all&project=7 !More information about the Ossm-members mailing list