[Ossm-members] Kako da postavam monitor mode na wifi karticka

Дамјан Георгиевски penguinista at mail.net.mk
Sat Jun 9 15:26:41 UTC 2007


> Како што кажа Балал, треба конфигурацијата за мрежната и драјверот
> трајно да напишеш во /etc/modules како alias eth0 bcm43xx (замени eth0
> со името кое ти го дава линуксот за картицата)

како да не, ова што го зборите нема везе


-- 
дамјан ( http://softver.org.mk/damjan/ )
http://wiki.lugola.net/wiki/Вечна_TO-DO_листаMore information about the Ossm-members mailing list