[Ossm-members] Босна Босна

Aleksandar Josifoski josifoski at gmail.com
Tue Jun 12 03:47:19 UTC 2007


Новица Наков напиша:
> по слободна проценка:
>
>  
>> CentOS 5.0     (1DVD)
>>   
> има боби
>
>
>  
>> Mandriva 2007.1 Free (1 DVD)
>> Mandriva One 2007.1 KDE (1 CD)
>>   
> има зоки/боби
>
>
>  
>> Slackware 11.0 (1 DVD)
>>   
> јас
>
>  
>> Ubuntu 7.04 Feisty Fawn (1 CD)
>>   
> има скоро секој
>
>  
>> Fedora 7 (1 DVD) ako nema 7, moze i 6
>>   
> има стојанче
>
>
>
>  
- значи двд издание сакам на двд не на цд.
- Новица вечер нека ми донесе слек11 на двд
- Стојанче нека донесе ако успее федора 7 двд
- Боби или Зоки, еден нека донесе мандрива (цд,двд)
сега кој од нив ќе донесе да се договориме?
- убунту ќе си нарачам сам
(сега за сега имам инсталирано кубунту704, инаку имам и постари верзии 
на убунту и кубунту и се нашла сусе 10.1)

ај доста е засега

More information about the Ossm-members mailing list