[Ossm-members] Сакаш да работиме заедно? (Што е Creative Commons?)

Stojance Dimitrovski sdimitrovski at gmail.com
Fri Jun 15 20:01:14 UTC 2007


Здраво,

Најдов едно видео на dotSUB (dotsub.com) во кое се објаснува „Што е
Creative Commons?“ па затоа го преведов на Македонски. :)

http://dotsub.com/films/wannawork_1/index.php?autostart=true&language_setting=mk_768

Поздрав,

Стојанче Димитровски
More information about the Ossm-members mailing list