[Ossm-members] ( слободен ) аудио софтвер

Vladimir Stefanov vladoboss at mt.net.mk
Wed Jun 20 05:55:52 UTC 2007


Новица Наков напиша:
> каков сѐ / кој сѐ софтвер ми треба за да правам музика ? значи ме интересира 
> името на апликацијата (во windows), каков тип е таа (?) и дали има замена за 
> linux.
> 
Lmms, Audacity, Rosegarden, Ardour, Rezound...More information about the Ossm-members mailing list