[Ossm-members] официјална кратенка за слободен софтвер македонија

Новица Наков novica at bagra.org
Wed Jun 20 18:44:06 UTC 2007


Bozidar Proevski напиша: 

> Кој? Кога? Каде?

тие што беа во комбето на патот назад од друбовник :)

-- 
Новица

http://wiki.lugola.net/Вечна_TO-DO_листа
http://wiki.lugola.net/Бонтон_за_ossm-members
http://wiki.lugola.net/Важни_настани_за_слободниот_софтвер_во_Република_МакедонијаMore information about the Ossm-members mailing list