[Ossm-members] официјална кратенка за слободен софтвер македонија

Милош Столиќ misoss at gmail.com
Thu Jun 21 14:50:12 UTC 2007


Новица Наков напиша:
>>> 2С.мк нормално.
>> Ново лого? ^^
> 
> nope. логото ни е најбоље на свет :)
> 

Како се чита ова?
И што стана со барањето?

-- 
МилошMore information about the Ossm-members mailing list