[Ossm-members] официјална кратенка за слободен софтвер македонија

Bozidar Proevski bobibobi at freemail.com.mk
Thu Jun 21 15:26:28 UTC 2007


On Thursday 21 June 2007 09:35:29 Arangel Angov wrote:
> На сре, 2007-06-20 во 21:12 +0200, Misa Popovik напиша:
> > јас мислам да се викаме:
> >
> > пч3ла м0м3 + јан1на
> >
> > никој нема да може да сфати што значи, ама ќе сфатат колку сме над
> > другите ;-)
> >
> :D +1, за 2С.мк нормално.


:D http://en.wikipedia.org/wiki/Leet

Поздрав Боби


More information about the Ossm-members mailing list