[Ossm-members] споделикино9

Новица Наков novica at bagra.org
Fri Jun 22 14:21:45 UTC 2007


http://spodeliznaenje.blogspot.com/2007/06/9-26062007-20.html

имам и некои ствари како беџови и сл од самитот, па можеби ќе стигнам порано 
да ги дадам. 

-- 
Новица

http://wiki.lugola.net/Вечна_TO-DO_листа
http://wiki.lugola.net/Бонтон_за_ossm-members
http://wiki.lugola.net/Важни_настани_за_слободниот_софтвер_во_Република_МакедонијаMore information about the Ossm-members mailing list