[Ossm-members] Ossm-members Digest, Vol 45, Issue 20

Bozidar Proevski bobibobi at freemail.com.mk
Sun Jun 24 20:08:26 UTC 2007


On Sunday 24 June 2007 21:31:41 Aleksandar Balalovski wrote:
> Предлагам да се отстрани од листата поради:
>
> 1. лична навреда на преведувачите
Пците лаат, караванот си врви
> 2. навреда на дактилографките
Ова не сум сигурен
> 3. непочитување на бон-тон на листа (3 прекршувања има направено)
Имало и полоши
> 4. грубост во изразувањето и желба за провоцирање
Види под 3.
> 5. одмогнување на целата наша работа
Како?
>
> Поздрав


Поздрав Боби


More information about the Ossm-members mailing list