[Ossm-members] Ossm-members Digest, Vol 45, Issue 20

Arangel Angov ufo at linux.net.mk
Mon Jun 25 09:17:55 UTC 2007


На нед, 2007-06-24 во 22:13 +0200, Aleksandar Balalovski напиша:
> Па така, сега наместо да правиме нешто корисно му одговараме нему :) 

Значи, можеме да изведеме заклучок дека не треба да... ќе те оставам да
ти текне.

Инаку се сложувам со Божо, имало и полоши, нема да именувам.
-- 
Арангел
[ufo.linux.net.mk]
[ufo at linux.net.mk]
More information about the Ossm-members mailing list