[Ossm-members] Spodeli znaenje kampanja

Jovan Kostovski chombium at gmail.com
Wed Jun 27 07:10:12 UTC 2007


On 6/25/07, Goce Mitevski <goce.mitevski at gmail.com> wrote:
>  > http://www.deviantart.com/deviation/58387998/
>  > Како ви се допаѓа?

Идејата е супер, ама човечињава ме потсеќаат
на иконите од msn messenger.

Ај пробај со некои други човечиња ;)

@Капсаров: Конечно нешто и од тебе :)

ПОЗДРАВ, Чомбе


More information about the Ossm-members mailing list