[Ossm-members] predlog 3 - spodeli znaenje

Arangel Angov ufo at linux.net.mk
Wed Jun 27 13:17:07 UTC 2007


На сре, 2007-06-27 во 15:09 +0200, Blagoj Kapsarov напиша:
> http://www.deviantart.com/deviation/58534264/

Не е лошо воопшто. Само јас повеќе би сакал некоја ваква опција само со
тукс и со бинарни бројки (похакерксо ќе изгледа) или па само бинарни. :)
-- 
Арангел
[ufo.linux.net.mk]
[ufo at linux.net.mk]
More information about the Ossm-members mailing list