[Ossm-members] predlog 3 - spodeli znaenje

Новица Наков novica at bagra.org
Wed Jun 27 13:23:26 UTC 2007


Blagoj Kapsarov напиша: 

> http://www.deviantart.com/deviation/58534264/

и се надевам дека сите чувате онакви верзии што може лесно да се менуваат 
пример ако треба време и место да се смени и сл.

-- 
Новица

http://wiki.lugola.net/Вечна_TO-DO_листа
http://wiki.lugola.net/Бонтон_за_ossm-members
http://wiki.lugola.net/Важни_настани_за_слободниот_софтвер_во_Република_МакедонијаMore information about the Ossm-members mailing list