[Ossm-members] Предлог 2С.мк Веб 2.0 лого

Goce Mitevski goce.mitevski at gmail.com
Wed Jun 27 19:06:40 UTC 2007


> Логоава се топ, али бранчето некако ми е вишок.

Кога ќе подразмислам, бранчево е навистина без врска. Ај ѕирнете ја
оваа подопраена варијанта со уште неколку различни бои.

http://picasaweb.google.com/goce.mitevski/mrJzP/photo#5080821764209513106

Сепак, ако се сложиме на минимал, ќе го тргнам тоа отсјајот, иако
морам да признаам така е ептен флет...


More information about the Ossm-members mailing list