[Ossm-members] Сподели Кино кампања

Arangel Angov ufo at linux.net.mk
Thu Jun 28 10:49:32 UTC 2007


На чет, 2007-06-28 во 12:45 +0200, Goce Mitevski напиша:
> Нешто не гледам дека има интерес, ама еве линк и на deviantART:
> 
> http://www.deviantart.com/deviation/58577517/

Дизајнот е одличен ама немам идеја за слоганот... И кино со мало к. :)
-- 
Арангел
[ufo.linux.net.mk]
[ufo at linux.net.mk]
More information about the Ossm-members mailing list