[Ossm-members] GNOME - Лето на кодот 2007

Dean Josevski dean at integraeng.com.mk
Tue Mar 13 23:49:05 UTC 2007


On Tuesday 13 March 2007 01:16, Арангел Ангов wrote:
> На вто, 2007-03-13 во 00:50 +0100, Aleksandar Balalovski напиша:
> > Јас ќе се обидам утре да го залепам на Техничка информатика во Битола
>
> Супер, фала.
>
> Овие може да се лепат и у средни школи, кој може да испечати лист и да
> залепи нека си го собере постерот.


Го зедов. Утре ќе биде залепен на влезната врата на Интегра инженеринг - 
Битола. 

Поздрав,
Деан Јошевски


More information about the Ossm-members mailing list