[Ossm-members] fsfe во белград

Новица Наков novica at bagra.org
Sun Mar 18 20:32:57 UTC 2007


http://ivan.fsnserbia.org/?p=106

Само што зборев со Иван. Настанот веројатно ќе биде на 4 април.


-- 
Новица

GNU/Linux: бидејќи рестартирањето служи само за инсталирање на хардвер!More information about the Ossm-members mailing list