[Ossm-members] Лугола на Flickr

Aleksandar Balalovski gemidjy at lugola.net
Wed Mar 21 13:24:55 UTC 2007


http://www.flickr.com/photos/lugola/

Има интересни фотографии, особено ми се допаѓаат тие од Денот на слободен 
софтвер во Битола (Интегра Инженеринг) 2004г. Можеби и најјакиот собир 
досега, а? :)

Поздрав


More information about the Ossm-members mailing list