[Ossm-members] лого и последен пост

Aleksandar Balalovski gemidjy at lugola.net
Wed Mar 21 23:55:46 UTC 2007


On Thursday 22 March 2007 00:44:22 Goce Mitevski wrote:
> 3д варијанта од зелено-сивото предлог лого за „Сподели знаење", плус
> предлог банер/флаер/што и да е, за истото.
>
> http://img89.imageshack.us/img89/4865/spodeliprobass6.jpg
>
> Патем здраво на сите :) Нов сум простете за било какви грешки :)

Здраво, добредојде :)

Ми се допаѓа, само мојот вкус не сака закосен текст, можеби е до мене :)


More information about the Ossm-members mailing list