[Ossm-members] иде за сподели кино другата недела

Арангел Ангов ufo at linux.net.mk
Thu Mar 22 20:46:26 UTC 2007


На чет, 2007-03-22 во 21:44 +0100, Vladimir Stefanov напиша:
> Арангел Ангов напиша:
> 
> > Го гледавме Elephants Dream веќе. :)
> > 
> Не бе филмот, документарецот како е правен филмот.

И тој го гледавме. 
-- 
Арангел
More information about the Ossm-members mailing list