[Ossm-members] fsfe во белград

Новица Наков novica at bagra.org
Tue Mar 27 13:36:28 UTC 2007


Вератно ќе одиме на ова, јас, Дамјан и Игор (сега за сега). Има некој друг за?

-- 
Новица

GNU/Linux: бидејќи рестартирањето служи само за инсталирање на хардвер!More information about the Ossm-members mailing list