[Ossm-members] Sunbird на македонски

Ivan Stoev i_stoev at mt.net.mk
Fri Mar 30 15:05:40 UTC 2007


Дамјан Георгиевски wrote:
> On Friday 30 March 2007 09:51:15 Ivan Stoev wrote:
>> Ставив нов patch за преводот на Sunbird. Дамјан, прати го во CVS штом ќе
>> можеш. Денес е l10n-freeze, значи последен ден за тестирање на преводот.
>> Доле ставив листа на промени.
> 
> Commited.
> 
> /me has a warm fuzzy feeling
> 
> 
Направив checkout и сеуште е стариот l10n/mk. Ај те молам пробај да го 
пратиш уште еднаш.

Фала,
ИванMore information about the Ossm-members mailing list