[Ossm-members] Vista презентација во Македонија

Дамјан Георгиевски penguinista at mail.net.mk
Fri Mar 30 23:13:22 UTC 2007


> Вака ем си го исфаливме Линуксот ем не го оцрнивме противникот (не му
> напрајвме услуга да го спомнуваме)
> (И волкот сит и овците на број)

Никој нема да го сфати тоа. Луѓето да го рабираа тоа што го викаш, ќе користеа 
слободен софтвер без да има кажеме.


-- 
дамјан ( http://softver.org.mk/damjan/ )

A: Because it reverses the logical flow of converstion.
Q: Why is top posting frowned upon?More information about the Ossm-members mailing list