[Ossm-members] Ми треба Ubuntu Fiesty

Stojance Dimitrovski sdimitrovski at gmail.com
Tue May 1 20:35:21 UTC 2007


On Tue, 2007-05-01 at 21:55 +0200, Arangel Angov wrote:
> На вто, 2007-05-01 во 21:53 +0200, Stojance Dimitrovski напиша:
> > Здраво,
> > 
> > Ми треба Ubuntu Fiesty (не Kubuntu ;-) ). Ако некој има може да ми
> > изреже на CD и да ми го донесе утре на Сподели знаење? Ако треба и пари
> > ќе му дадам за CD-то. :-)
> 
> Ќе ти донесам јас.

Фала многу!
More information about the Ossm-members mailing list